Фото-сканер A4 Epson FastFoto FF-680W, потоковый (B11B237401)

Швидкий сканер з автоматичним подаванням: cкануйте до 30 фото за 30 секунд з автоматичним обтинанням, обертанням і покращенням кольорів і контрасту.
Артикул: B11B237401
Производитель: Epson
00,00 грн
Доступность: Нет в наличии - ожидается

Швидкий та ефективний

Оцифрування колекції друкованих фотографій не обов’язково повинно бути складним чи тривалим процесом: з автоподавачем можна відсканувати до 30 фото за 30 секунд. Скануйте стандартні, квадратні, панорамні чи миттєві фото, від 9 × 13 см і аж до 21 × 91 см (панорамні). А ще враховуйте те, що сканер знає, коли треба відсканувати навіть зворотну сторону фотокартки: він збереже також особливі рукописні примітки.

Опрацювання тисяч фотографій — це швидко і просто

І хоча ви можете відредагувати фотографії самостійно, також доступний пакет вражаючих автоматичних функцій на вибір, після застосування яких ваші фото вже точно будуть готові до поширення. Зокрема, це обтинання, обертання фото, відновлення кольорів на тьмяних фотокартках і посилення яскравості, контрасту та кольору. Крім того, є можливість зберегти обидві версії сканованого зображення, оригінальну та поліпшену — це стане в нагоді, якщо ви хочете мати резервну копію без змін.

Поширення і зберігання файлів — це просто

Виберіть тип файлів, що відповідає вашим потребам: компактний і зручний в передаванні JPEG або об'ємний TIFF, що зберігає максимальну якість зображення. Програмне забезпечення FastFoto дозволяє ділитися зображеннями електронною поштою й автоматично завантажувати зображення до хмарних сервісів, таких як Dropbox і Google Диск.

Гнучкість

Це ПЗ може архівувати добірку одно- чи двобічних документів висотою до формату A4, в тому числі й панорамних зображень, зі швидкістю 45 сторінок за хвилину. Завдяки програмному забезпеченню для оптичного розпізнавання тексту (OCR) з відсканованими документами можна відразу працювати у програмах Word чи Excel, а при збереженні файлів у формат PDF можна виконувати текстовий пошук.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканералистопротяжный
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыUSB, Wi-Fi
Разрешение, dpi<= 600
Размеры (Ш x Г x В)296 x 169 x 176 мм
Вес, кг3,7