Фотопринтер 24" Epson SureColor SC-P7500, 12-кольоровий (C11CH12301A0)

Це перший 12-колірний принтер для широкоформатного друку від Epson, який пропонує широку гаму кольорів, що охоплює 99 % палітри Pantone. Принтер SureColor SC-P7500 (24 дюйми) розроблено для художників і фотографів, оскільки він пропонує надійну передачу кольорів для професійного пробного друку й високу продуктивність для друку великих тиражів.
Артикул: C11CH12301A0
Производитель: Epson
179 005,00 грн
Доступность: В наличии

Висока якість завдяки 12-колірному набору чорнил

Набір чорнил UltraChrome Pro12 від Epson із технологією K3 одночасно виводить чисто чорні чорнила, а також чорнила з додаванням помаранчевого, зеленого й фіолетового кольорів, завдяки чому користувач отримує вражаючу точність передачі кольорів. Принтер SC-P7500 відмінно підходить тим, хто фахово займається фотографією та художнім друком, а також користувачам, яким потрібна висока якість друку, аби підвищити маркетингову привабливість своїх творчих робіт в очах прискіпливих покупців.

Створено для професійного друку

Принтер SC-P7500 (24-дюймовий) поєднує високу швидкість виробництва з якістю завдяки друкуючій голівці μTFP12 із роздільною здатністю 300 точок на дюйм і 12 каналами. Додаткові переваги користувачі отримують від герметичного головного блока, захищеного від проникнення пилу, а також від розширювальних резервуарів для чорнил, які забезпечують безперервний друк, навіть за низького рівня чорнил.

Точність має значення

Завдяки технологіям вимірювання, перевірки й корекції кольорів від Epson спеціалісти, які займаються пробним друком поліграфічної продукції, тепер можуть працювати ефективніше та впевненіше.

Просте й інтуїтивно зрозуміле керування

Перевагою для користувачів стануть інтуїтивно зрозумілий РК-дисплей із діагоналлю 4,3 дюйма зі зручним для користувача інтерфейсом, внутрішня підсвітка, яка надає можливість контролювати процес виконання друку, а також великі світлодіодні індикатори стану, які дозволяють відстежувати різні стани процесу друкування на відстані. Усі компоненти розроблені таким чином, щоб забезпечувати безперебійну експлуатацію, оскільки Epson пропонує комплексне рішення — принтер, чорнила, носії, програмне забезпечення й підтримку.

Головні особливості

  • Якість продукції (до 24 дюймів) Набір чорнил UltraChrome Pro12 від Epson із технологією K3
  • Продуктивність Вражаюча швидкість виробництва
  • Надійність Технологія перевірки сопел і захист від потрапляння пилу
  • Простота в експлуатації Сенсорний РК-дисплей із діагоналлю 4,3 дюйма, зрозумілий для користувача інтерфейс
  • Точність передачі кольорів Широка гама кольорів з охопленням 99 % палітри Pantone
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля предприятий (широкоформатные)
Тип устройстваФотопринтеры
Технология печатиструйный
Формат24"
Количество цветов12
ИнтерфейсыUSB, Ethernet
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)1.401‎ x 667 x 1.218 мм
Вес, кг121.7
Гарантия12 месяцев