Сканер A4 Epson WorkForce DS-80W, мобільний (B11B253402)

Цей найновіший мобільний сканер формату A4 ідеально підходить для сканування й опрацювання даних на ходу чи в обмеженому і надзвичайно діяльному офісному середовищі. DS-80W простий у користуванні, встановленні та транспортуванні завдяки своєму компактному дизайну та можливості роботи без джерела живлення, що дозволяє підтримувати продуктивність з легкістю. Сканер визначає режим роботи — бездротовий або USB — самостійно, жодних дій для цього не потрібно. Комплектне програмне забезпечення з функціями сканування документів й оптичного розпізнавання символів (OCR) дозволяє створювати текст, придатний для редагування, і документи PDF з можливістю пошуку тексту у них, а драйвери TWAIN дозволяють легко інтегрувати пристрій зі сторонніми програмами.
Артикул: B11B253402
Производитель: Epson
9 755,00 грн
Доступность: Нет в наличии - ожидается

Скануйте будь-де

DS-80W має вбудовані адаптер Wi-Fi, акумулятор і РК-екран, завдяки чому він дійсно мобільний і здатний сканувати будь-де зі швидкістю всього лише 4 секунди на сторінку. Повністю заряджений, пристрій може відсканувати до 300 сторінок без потреби в джерелі живлення. Це ідеальний пристрій для мобільних працівників, яким потрібно сканувати на ходу чи в умовах з обмеженим простором.

Висока організованість

До пакету програмного забезпечення, що постачається з моделями серії DS, входять Document Capture Pro 2 і Epson Scan 2.0, а також драйвери TWAIN, що спрощує сканування, збереження і передавання інформації в бізнес-середовищі. Розвинені функції іменування, групування і пересилання документів роблять сканування простим і логічним. Користувачі можуть зберігати і надсилати файли у розповсюджених форматах, таких як PDF, JPEG, TIFF і багато інших. Безперервне сканування з режимом автоматичного подавання прискорює процес сканування, а сенсор CIS розпочинає сканування миттєво, не потребуючи прогрівання. Новий РК-екран дозволяє легко визначати завдання при роботі віддалено.

Гнучкий

Завдяки здатності сканувати широкий асортимент документів і видів носіїв ця модель є особливо цінним помічником у роботі. Сканер працює з папером щільністю від 35 до 270 г/м2 довжиною до 1,8 м.

Головні особливості

  • Скануйте будь-де Компактний і легкий дизайн
  • Живлення через USB-кабель або від вбудованого акумулятора Сканування до 300 сторінок між заряджаннями акумулятора
  • Висока швидкість сканування Швидкість до 4 секунд на сторінку (8,5 сторінок за хвилину)
  • Спростіть своє робоче оснащення Безперервне сканування з режимом автоматичного подавання
  • Набір програмного забезпечення у комплекті Document Capture Pro 2, Epson Scan 2.0, підтримка драйверів TWAIN
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканерадокумент-сканер
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыUSB, Wi-Fi
Разрешение, dpi<= 600
Размеры (Ш x Г x В)272х34х47
Вес, кг0.3
Гарантия12 месяцев