Сканер А4 Epson Workforce DS-7500 (B11B205331)

Вдосконалюйте процеси документообігу за допомогою цього надійного сканера для формату A4, що може використовуватися в відділах підприємства Цей надійний сканер для документів, розроблений для безперешкодної інтеграції в системи керування документообігом, забезпечує швидке і легке виконання об‘ємних завдань при скануванні.
Артикул: B11B205331
Производитель: Epson
94 445,00 грн
Доступность: Нет в наличии - ожидается

Epson WorkForce DS 7500 може швидко й ефективно обробляти великі пакети документів за один раз. Завдяки швидкості сканування до 40 сторінок за хвилину (або 80 зображень за хвилину) цей сканер для використання у відділах підприємства забезпечує швидке і безперебійне сканування за допомогою автоматичної подачі документів на 100 сторінок, однопрохідному дуплексному скануванню і виявленню помилки під час подачі двох аркушів.

Epson Document Capture Pro дозволяє легко інтегрувати високошвидкісне сканування у систему керування документообігом, прискорюючи робочий процес і дозволяючи користувачам оцифровувати, конвертувати та скеровувати відскановані дані до практично будь-якого сховища документів або системи керування документообігом.

Сканер і його функції можуть спільно використовуватися кількома користувачами за допомогою додаткової панелі мережевого інтерфейсу. У поєднанні з Document Capture Pro панель мережевого інтерфейсу дозволяє користувачам застосовувати функції Push Scan, зокрема, налаштовувати функції «Сканувати до (місця призначення)», наприклад, «Сканувати на електронну пошту» або «Сканувати в Microsoft SharePoint®». Також можна скористатися додатковими функціями Push Scan для підвищення продуктивності у роботі. Ці функції дозволяють легко виконувати складні завдання, покращуючи розуміння пристрою і усуваючи потребу в додатковому навчанні для користування пристроєм.

Світлодіодна технологія Epson ReadyScan LED усуває потребу в прогріванні, гарантує відсутність ртуті і знижує енергоспоживання. Ці елементи в поєднанні з сертифікацією ENERGY STAR*1 створюють екологічно безпечний пристрій для вашого робочого простору в офісі.

Головні особливості

  • Високошвидкісний сканер До 40 с./хв / 80 зображень/хв
  • Пристрій для автоматичної подачі документів високої ємності Пристрій для автоматичної подачі документів на 100 сторінок
  • Жодних складнощів Виявлення помилки при подачі двох аркушів
  • Можливість використання у мережі Додаткова панель мережевого інтерфейсу
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканерапланетарный
Тип датчикаCCD (ПЗС)
ИнтерфейсыUSB
Разрешение, dpi>=1200
Размеры (Ш x Г x В)495 x 360 x 217
Вес, кг9.8
Гарантия12 месяцев