Сканер А3 Epson Workforce DS-50000 (B11B204131)

Високоефективний планшетний сканер формату А3 для сканування великих, переплетених або крихких документів Цей сканер формату А3 задовольняє потреби вертикального ринку, що потребує легкого оцифровування і конвертування документів, завдяки високоякісній технології CCD і потужним функціям обробки зображень Epson Scan і Document Capture Pro.
Артикул: B11B204131
Виробник: Epson
105 909,00 грн
Наявність: Немає в наявності - очікується

Цей пристрій спеціально розроблений для індивідуального розміщення документів і ідеально підходить для користувачів з особливими потребами в оцифровуванні, такими як сканування переплетених матеріалів і товстих або крихких документів. Цей сканер може бути легко вертикально інтегрований завдяки підтримці TWAIN, ISIS і WIA, а також модулів з’єднання Document Capture Pro.

Високоякісні результати сканування забезпечуються технологією CCD та інноваційними функціями обробки зображень, такими як Book Spine Correction (корекція корінця книги) і вдосконалене видалення небажаного кольору/посиленням кольору, при використанні програми Epson Scan. Крім того, Document Capture Pro спрощує обробку відсканованих даних перед їх конвертуванням і передавання практично в будь-яке сховище документів або в систему керування документообігом.

Цей сканер і його функції можуть спільно використовуватися кількома користувачами завдяки додатковій панелі мережевого інтерфейсу. У поєднанні з рішеннями Document Capture Pro панель мережевого інтерфейсу дозволяє користувачам користуватися функціями Push Scan і налаштовувати функції «сканувати в (місце призначення)», наприклад, «сканувати в електронну пошту» або «сканувати в Microsoft SharePoint®»*2. Ці функції дозволяють легко виконувати складні завдання.

Світлодіодна технологія Epson ReadyScan LED усуває потребу в прогріванні, гарантує відсутність ртуті і знижує енергоспоживання. Ці елементи в поєднанні з сертифікацією ENERGY STAR*1 створюють екологічно безпечний пристрій.}

Головні особливості

  • Планшетний сканер формату А3 Сканування документів формату А3 і менше
  • Ефективні результати Високоякісна технологія CCD
  • Відсутність необхідності прогріву ReadyScan LED для негайного сканування
  • Можливість використання у мережі Додаткова панель мережевого інтерфейсу
  • Екологічна безпека Сертифіковано згідно з ENERGY STAR *1
Назва атрибуту Значення атрибуту
Призначення Для дому та офісу
Тип пристрою Сканери
Формат A3
Тип сканера планетарний
Тип датчика сканера CCD (ПЗС)
Інтерфейси USB
Роздільна здатність, dpi <= 600
Розміри (Ш x Г x В) 640 x 156 x 468
Вага, кг 14.8
Гарантія 12 місяців