Проєктор Epson EB-1795F, Full HD, ультрамобільний (V11H796040)Full HD

Ультрамобільний проєктор для бізнесу. Інтелектуальний ультрамобільний Full HD 1080p-проєктор для активних бізнес-користувачів, що поєднує чудову якість зображення, легке налаштування та справжню мобільність.
Артикул: V11H796040
Производитель: Epson
68 715,00 грн
Доступность: В наличии

Як ідеальне бізнес-рішення для людей, які часто здійснюють ділові поїздки і проводять презентації на об'єктах клієнтів цей мобільний проєктор поєднує ультратонкий легкий дизайн з винятковою якістю зображення та розширеною функціональністю. Завдяки традиційному дротовому та вбудованому бездротовому підключенню, швидкому налаштуванню та ряду додаткових функцій він ідеально підходить для проведення презентацій на високопрофесійному рівні.

Виняткова якість зображення

Насолоджуйтесь чудовою якістю зображення, вражаючими природними кольорами з настільки ж високим рівнем білої та кольорової яскравості 3200 люмен завдяки технології 3LCD від Epson. Технологія True Colors забезпечує точне відтворення кольорів з коефіцієнтом контрастності 10 000:1, тому проєційовані зображення є чіткими та яскравими.

Легке налаштування

Автоматична вертикальна і горизонтальна корекція трапецеїдальних спотворень та підгонка екрана спрощують налаштування проєктора практично в будь-якому місці. Короткофокусний об'єктив забезпечує якісне відтворення великого зображення з більш короткої відстані, тому всі учасники наради можуть розміститися позаду проєктора — і це буде комфортно, оскільки вентиляційні отвори для гарячого повітря в нього знаходяться спереду. Автоматичне увімкнення вмикає проєктор, коли він виявляє вхідний сигнал, а модуль ближнього безконтактного зв'язку NFC дозволяє легко підключатися до мобільних пристроїв за допомогою вбудованого підключення Wi-Fi.

Смарт-презентації

Gesture Presenter дозволяє користувачам керувати презентацією за допомогою жестів рук. Переглядайте два джерела даних поряд на розділеному екрані, у той же час легко обмінюючись мобільним контентом за допомогою дублювання екрана. MHL може відтворювати високоякісний відео- та аудіоконтент з мобільних пристроїв, одночасно заряджаючи їх.

Справжня мобільність

Завдяки ультратонкій формі і легкій конструкції цей проєктор є ідеальним рішенням для всіх, хто часто знаходиться в дорозі. У комплект входить футляр для перенесення, а проєктор легко вміщується в стандартну сумку для ноутбука.

Головні особливості

  • Виняткова якість зображення Однаково висока яскравість як білого, так і кольорового світла з потужністю 3200 люмен
  • Gesture Presenter Керування презентацією за допомогою жестів рук
  • Горизонтальна та вертикальна корекція трапецеїдальних викривлень Слайди та зображення можуть бути вирівняні, а спотворення виправлені
  • Бездротовий зв’язок Модуль NFC дозволяє легко під’єднуватися до проєктора за допомогою бездротового зв’язку
  • Легкий і ультратонкий форм-фактор Вміщується в ту ж сумку, що й ноутбук
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваПроекторы
Физическое разрешениеFull HD
ИнтерфейсыUSB, VGA, HDMI, Wi-Fi
Источник светаЛампа накаливания
ЯркостьОт 3000 до 4000 люмен
Технология матрицыLCD:3
Размеры (Ш x Г x В)292 x 213 x 44 мм
Вес, кг1,8