Принтер 24" Epson SureColor SC-T3100x, найкомпактніший (C11CJ15301A0)

24-дюймовий настільний принтер стане економним, надійним рішенням для виготовлення плакатної продукції, невеликих пунктів продажу та закладів освіти.
Артикул: C11CJ15301A0
Производитель: Epson
112 435,00 грн
Доступность: В наличии

24-дюймовий принтер початкового рівня SC-T3100x із пристроєм автоматичної подачі аркушів формату A4/A3 призначено для тих клієнтів, котрим необхідний професійний друк за помірну ціну. Якщо ви виробляєте плакати, володієте пунктом продажу чи друкуєте великі обсяги документації із систем автоматизованого проєктування або геоінформаційних систем, і при цьому вам бракує простору в приміщенні, цей надійний і компактний принтер чудово підійде вам, адже він економний в експлуатації, забезпечує високоточний друк і потребує мінімуму обслуговування.

Можливість заправлення чорнил

З метою підвищення зручності та зниження експлуатаційних витрат у моделі SC-T3100x використовується механізм заправлення чорнил (контейнери об’ємом 140 мл), а не картриджі. Чорнила в принтер можна доливати навіть під час друку.

Надійність роботи

Унікальна технологія перевірки сопел (Nozzle Verification Technology, NVT) запобігає виникненню помилок під час друку та дає змогу мінімізувати час простою.

Простота використання

Набір інтуїтивно зрозумілих функцій та допоміжні програмні продукти, як-от Epson Print Admin та Epson Print Automate роблять цей принтер надзвичайно зручним у використанні. Пристрій оснащено кольоровою сенсорною РК-панеллю діагоналлю 4,3 дюйма та модулем Wi-Fi. Окрім того, він дуже легко налаштовується, тож ви зможете почати роботу з ним, доклавши мінімум зусиль.

Зручність заміни паперу

Ви можете швидко та легко вибирати, як буде подаватися папір: із широкоформатного рулону чи з пристрою подачі паперу.

Надзвичайна точність

З легкістю друкуйте технічні й архітектурні креслення та зображення з високим ступенем деталізації.

Нічого зайвого

Білий компактний пристрій, який легко розмістити практично в будь-якому приміщенні. Найкомпактніша модель у лінійці Epson серії T.

Головні особливості

  • Можливість заправлення чорнил Менше шкоди для довкілля та вашого бюджету
  • Простота використання Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дає змогу швидко почати роботу з принтером
  • Зручність заміни паперу Легкість вибору між рулонами та аркушами
  • Стриманий дизайн Мінімалістичний дизайн і компактний розмір
  • Надійність роботи Пилозахищена конструкція та механізм NVT допомагають уникнути помилок під час друку та мінімізувати час простою
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваПринтеры широкоформатные
Технология печатиструйный
Формат24"
Количество цветов4
ИнтерфейсыEthernet, USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Разрешение, dpi<=2400
Размеры (Ш x Г x В)970‎ x 570 x 245 мм
Вес, кг38