Принтер для друку етикеток Epson LabelWorks LW-1000P з Wi-Fi (C51CD06200)...

Мережевий принтер для етикеток. Високопродуктивний принтер для друку етикеток, який пропонує найширший вибір можливостей підключення та підтримує роботу з пристроями iOS і Android. Цей принтер для друку етикеток дозволяє легко створювати та друкувати етикетки, адже друк можна виконувати з комп’ютера або безпосередньо з пристрою iOS або Android. Завдяки високій швидкості друку 35 мм/с, великому вибору варіантів підключення та подачі стрічок із верхнім завантаженням цей професійний принтер для друку етикеток стане чудовим доповненням до вашого робочого місця.
Артикул: C51CD06200
Производитель: Epson
12 800,00 грн
Доступность: В наличии

Найширший вибір варіантів підключення

Ви можете роздрукувати зі свого комп’ютера або завантажити безкоштовний додаток Epson iLabel1, щоб створювати та друкувати етикетки із пристрою iOS або Android. Ви також можете підключитися до принтера LW-1000P без маршрутизатора завдяки можливості бездротового підключення між пристроями, що ідеально підійде для використання зі своїм смарт-пристроєм або в разі недоступності локальної мережі. Його також можна використовувати через локальну мережу завдяки можливості підключення до мережі Ethernet і Wi-Fi.

Принтер для друку етикеток із смарт-пристроїв

Завдяки гнучким можливостям підключення принтера ви можете друкувати зі свого комп’ютера або завантажити безкоштовний додаток Epson iLabel, щоб створювати та друкувати спеціальні етикетки безпосередньо із пристрою iOS або Android.

Швидкий і продуктивний друк

Завдяки високій швидкості друку, до 35 мм/с та якості друку 360 точок на дюйм, ця модель є найшвидшою в серії Epson LabelWorks, а тому ідеально підходить для друку великої кількості етикеток. Інтегрований різак може заокруглювати краї етикеток, що допомагає зменшити лущення етикеток після їх прикріплення, а подача стрічки з верхнім завантаженням допомагає максимально спростити роботу з LW-1000P. Крім того, принтер може друкувати на етикетках шириною до 36 мм.

Економний друк

Для початку роботи в комплект принтера LW-1000P входить одна дев’ятиметрова стрічка для створення чорного тексту на білому фоні. Із широким асортиментом доступних для купівлі стрічок (включаючи нові стрічки Epson, що світяться в темноті, світловідбиваючі та термоклейкі стрічки) ви гарантовано зможете вибрати ідеальну стрічку для кожного окремого завдання.

Живлення від мережі

Принтер постачається з адаптером змінного струму.

Головні особливості

  • Гнучкість у користуванні Широкий вибір варіантів підключення
  • Продуктивність Висока швидкість друку до 35 мм/с
  • Вибір ширини етикетки Друк етикеток шириною до 36 мм
  • Універсальність Постачається із додатком Epson iLabel
  • Чудове співвідношення ціни та якості Довгі стрічки довжиною до 9 м, невеликі ліві та праві поля етикетки
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваПринтеры этикеток
Технология печатитермопечать
Размеры (Ш x Г x В)123‎ x 153 x 139 мм
Вес, кг1,05 (за винятком стрічки і батарей)
ИнтерфейсыEthernet, USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ширина ленты6, 9, 12, 18, 24, 36 мм