Принтер A4 Epson EcoTank L121, 27 стор./хв (C11CD76414)

Однофункціональна система резервуарів для чорнил забезпечує економний і надійний кольоровий друк. Чотириколірний принтер Epson формату А4 з резервуаром для чорнил ідеально підходить для домашніх офісів і студентів, які прагнуть скоротити свої витрати на друк. Принтер підтримує технологію друкуючої голівки Micro Piezo та оснащений оригінальними чорнилами Epson, що забезпечує користувачам можливість отримувати високу якість Epson з рекордно низькою вартістю.
Артикул: C11CD76414
Производитель: Epson
5 589,00 грн
Доступность: В наличии

Надзвичайно економний друк

Принтер L121 пропонує доступний друк з низькою собівартістю. Кожен набір замінних контейнерів із чорнилами дає змогу роздрукувати до 4 500 чорно-білих та 7 500 кольорових сторінок, забезпечуючи наднизькі витрати на чорно-білий і кольоровий друк.

‬Простота та надійність користування

Підвищуйте продуктивність і скорочуйте час простою завдяки простому налаштуванню та надійності друку. Спеціальний резервуар для чорнил повністю інтегровано в принтер, тож ви можете насолоджуватися надійним кольоровим друком без зайвого клопоту, часто пов'язаного з використанням неоригінальних чорнил і систем безкартриджного друку сторонніх виробників. Оригінальні чорнильні контейнери Epson полегшують поповнення резервуара для чорнил завдяки чіткому маркуванню та соплу із захистом від протікань. Принтер L121 має резервуари для чорнил ємністю 40 мл, а тому він менший і компактніший та чудово підійде для домашніх офісів або студентських кімнат. Цей принтер постачається з гарантією на 1 рік або 5 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше), що гарантує вам спокій і допомогу за потреби.

Якісний друк від Epson

У моделі L121 використовуються оригінальні чорнила Epson і технологія Micro Piezo для забезпечення стабільної якості друку. Швидкість друку 9 сторінок на хвилину для чорно-білого та 4,8 сторінок на хвилину для кольорового друку за стандартом ISO гарантує, що ви не будете витрачати зайвий час на очікування завершення друку.

Головні особливості

  • Якість Epson Спеціалізований резервуар для чорнил із можливістю заправлення
  • Спокій Покривається гарантією Epson
  • Компактний дизайн Невеликий розмір ідеально підходить для використання вдома
  • Чудове співвідношення ціни та якості Надзвичайно низька собівартість друку
  • Зручність Безпроблемна робота із простим налаштуванням
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваПринтеры
Технология печатиструйный
ФорматA4
Количество цветов4
ИнтерфейсыUSB
Разрешение, dpi<=1200
Размеры (Ш x Г x В)461 x 215 x 130 мм
Вес, кг2,4