Документ-сканер А4 Canon imageFORMULA DR-C240 (0651C003)

ImageFORMULA DR-C240 — це надкомпактний потужний настільний сканер, у якому вдало поєднується міцна конструкція та надійні функції обробки документів. Він дає змогу сканувати документи різноманітних розмірів і форматів, зокрема паспорти.
Артикул: 0651C003
Виробник: Canon
28 499,00 грн
Наявність: в наявності

Високопродуктивні та гнучкі програми

Високоякісна конструкція та спрямовані на забезпечення ефективності функції роблять сканер imageFORMULA DR-C240 лідером у своєму ціновому сегменті. Висока швидкість сканування (до 45 стор/хв / 90 зобр/хв) робить пристрій imageFORMULA DR-C240 ідеальним варіантом для відділів і робочих груп в офісах. Завдяки безшумній роботі, компактній конструкції та привабливому дизайну сканер стане чудовою прикрасою для відділів і пунктів, що займаються обслуговуванням клієнтів, наприклад у банках, готелях, лікарнях і державних установах.

Ідеальний пристрій для задоволення потреб клієнтів

Міцна конструкція та надійний подавач документів сканера imageFORMULA DR-C240 було розроблено на основі відгуків клієнтів. Це великий крок уперед в області проектування сканерів цього класу, адже тепер можна без особливих зусиль сканувати до 6000 сторінок на день. Для максимальної продуктивності сканер оснащено АПД на 60 аркушів, який надійно подає документи різних розмірів на носіях різноманітних типів: від паспортів і пластикових карток до двосторонніх документів формату А4, A3 (завдяки підтримці формату в піваркуша) і документів більшої довжини, до 3 м.

Високоточна обробка документів

Щоб забезпечити неперервність робочих процесів, сканер imageFORMULA DR-C240 оснащено потужним високоякісним подавачем, який забезпечує найвищий рівень надійності у своєму класі під час сканування різноманітних документів, зокрема надтонких аркушів від 27 г/м². Ультразвукові функції розпізнавання і скидання подвійного подавання (DFR) дають змогу швидко перезапустити сканування, зводячи до мінімуму час простоювання.

Просте керування, стабільний результат

Сканер imageFORMULA DR-C240 відкриває широкий спектр можливостей для високоякісної обробки зображень. Серед них автоматичне визначення розміру сторінки та напрямку тексту, покращення тексту, а також функція усунення викривлень і автоматичне розпізнавання кольорів. Зручна панель керування дає змогу запустити сканування однією кнопкою. Тепер ви зможете сканувати набагато простіше та швидше.

Комплексний пакет програмного забезпечення

Удосконалена програма CapturePerfect від Canon забезпечує ефективне пакетне сканування та підтримує драйвер Kofax VRS (входить до складу програми) для покращення якості зображення. Програмне забезпечення CaptureOnTouch від Canon забезпечує інтуїтивно зрозуміле сканування документів і можливість із легкістю надсилати їх у кілька місць призначення (включно з хмарними службами).

Недорогий у використанні та обслуговуванні

Гальмівний і подавальний ролики сканера imageFORMULA DR-C240 мають великий ресурс, після закінчення якого їх можна легко замінити, тож ваші експлуатаційні витрати будуть мінімальними. Надзвичайно низьке споживання енергії (лише 19 Вт під час використання та 1,4 Вт у режимі очікування) дає змогу скоротити витрати й водночас зменшити вплив на довкілля.

Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюСканери
ФорматA4
Тип сканералистопротяжний
ІнтерфейсиUSB
Тип датчика сканераCMOS
Розміри (Ш x Г x В)291 x 253 x 231 мм
Вага, кг2,8
Гарантія12 місяців