Документ-сканер А3 Kodak Alaris i5650 (1207844)

Сканер Kodak Alaris i5650 A3 пропонує ефективність і надійність, які можуть позитивно вплинути на продуктивність і забезпечити справжню обчислювальну потужність великого обсягу для реальних обсягів.
Артикул: 1207844
Производитель: Kodak Alaris
2 582 140,00 грн
Доступность: Нет в наличии – под заказ

Kodak Alaris розуміє, що успіх залежить від того, скільки ви досягли з початку дня. Тому, пам'ятаючи про це, вони продовжують розробляти та виробляти відзначені нагородами промислові сканери серії Kodak Alaris i5000, які були вибором найвимогливіших клієнтів у найскладніших умовах сканування.

Коли ви досліджуєте свої вимоги до сканування, номінальна швидкість сканера та реальна пропускна здатність можуть сильно відрізнятися. Залежно від ваших вимог, можна очікувати, що склад ваших документів, які потребують сканування, і те, як вони порівнюються з тестовим середовищем, може відрізнятися, але зі сканерами серії Kodak Alaris i5000 вони отримують високі оцінки за виконання обіцянок. Правда в специфікаціях та інженерних ноу-хау призводить до високої пропускної здатності. Вам потрібна швидкість обробки, плавний потік паперу та універсальність роботи з документами.

У Kodak Alaris заявляють, що за допомогою сканера Kodak Alaris i5650 A3 ви зможете:

  • Насолоджуйтесь однаково високою пропускною здатністю з роздільною здатністю 200 точок на дюйм і 300 точок на дюйм навіть із увімкненими всіма функціями обробки зображень
  • Технологія Dynamic Flow забезпечує оптимізований розподіл пам'яті та шляхи обробки
  • Технологія контрольованого укладання забезпечує акуратне вирівнювання документів

Розширені функції ефективності легко справляються зі складними завданнями та складними типами документів. Завчасне передбачення та уникнення потенційних проблем допомагає мінімізувати перебої та уповільнення.

  • Запобігайте пошкодженню документів за допомогою інтелектуального захисту документів (IDP)
  • Відстежуйте кілька потоків на ПК та швидко ігноруйте, приймайте або повторно скануйте зображення
  • Заощаджуйте час введення даних і підвищуйте точність завдяки можливості зчитування штрих-кодів
  • Організовуйте великі, багатопакетні завдання за допомогою інтелектуального відбиття та простого підрахунку виправлень

Виробничі сканери Kodak Alaris i5000 серії A3 надійно забезпечують чіткі результати, зменшуючи потребу в перевірці якості або повторному скануванні.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
ФорматA3
Тип сканералистопротяжный
Разрешение, dpi<= 600
ИнтерфейсыUSB
Размеры (Ш x Г x В)693 x 434 x 510
Вес, кг57,6