БФП А4 Epson EcoTank M2110, 3 в 1, монохромний друк (C11CJ19401)

За допомогою цього довговічного, швидкого та енергоефективного принтера EcoTank із перезаправним резервуаром для чорнил можна суттєво заощаджувати під час друку, копіювання та сканування. Економне рішення: друкуйте до 6 000 сторінок чорною фарбою зі змінним картриджем1. Швидкий друк за рахунок відсутності часу розігрівання та швидкості друку 15 сторінок на хвилину. Щоб використовувати принтер через локальну мережу, просто підключіть його до маршрутизатора за допомогою порту Ethernet.
Артикул: C11CJ19401
Производитель: Epson
11 879,00 грн
Доступность: В наличии

Скорочення витрат на друк

З EcoTank ви отримуєте суттєве заощадження витрат порівняно з монохромним лазерним принтером. Цей принтер оснащено великим перезаправним резервуаром для чорнил, що наповнюється контейнерами з комплекту постачання замість тонера. З самого початку у вас достатньо чорнила для друку тисяч сторінок, крім того ви скорочуєте витрати й економите час.

Низька вартість заміни

Хоча заправляти принтер чорнилом потрібно геть не часто, завдяки змінним контейнерам можна суттєво заощадити на вартості однієї сторінки.

Надійність

Для вашого спокою кожен монохромний принтер EcoTank має гарантію 1 рік або 100 000сторінок (залежно від того, що настане раніше).

Економія часу

Не витрачайте час на зміну витратних матеріалів — за допомогою системи безкартриджного друку можна наповнити резервуар для чорнил і надовго про нього забути. Друк швидкий, часу розігрівання немає, швидкість друку становить 15 сторінок на хвилину.

Енергозбереження

Зменшіть споживання енергії та скоротіть накладні витрати за допомогою монохромного принтера EcoTank. Він може суттєво заощадити енергоспоживання в порівнянні з монохромними лазерними принтерами.

Головні особливості

  • Скорочення витрат на друк Економний принтер із безкартриджним друком і великою кількістю чорнила в комплекті постачання
  • Надійність і довговічність Гарантія 1 рік або 100 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше)
  • Зменшення енергоспоживання Суттєва економія енергоспоживання
  • Нечасті заправки Друк тисяч сторінок чорнилом із комплекту постачання
  • Швидкий друк і підтримка Ethernet Швидкість друку 15 сторінок на хвилину без очікування розігрівання
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваМФУ
Технология печатиструйный
ФорматA4
Количество цветов1
ИнтерфейсыUSB, Ethernet
Размеры (Ш x Г x В)375х318х200
Вес, кг5
Гарантия12 месяцев