Принтер A4 Epson EcoTank M1170, монохромний, 20 стор./хв. (C11CH44404)

Насолоджуйтеся перевагами мобільного друку та ощадливістю цього довговічного принтера EcoTank із перезаправним резервуаром для чорнил. Економне рішення: друкуйте до 11 000 сторінок чорною фарбою з комплекту постачання1. Він працює швидко та енергоефективно, адже не потребує додаткового часу на розігрівання. Використовуйте свій час і ресурси ефективніше з такими технічними перевагами принтера, як-от підтримка Wi-Fi, підключення Ethernet, двосторонній друк, місткість переднього лотка на 250 аркушів та друкуюча голівка PrecisionCore.
Артикул: C11CH44404
Виробник: Epson
12 739,00 грн
Наявність: в наявності

Низька вартість заміни

Суттєво заощаджуйте витрати на друк завдяки великому резервуару для чорнил EcoTank та змінним контейнерам.

Скорочення витрат на друк

Принтер EcoTank економить ваш час та кошти в порівнянні з лазерними принтерами. Завдяки великому перезаправному резервуару для чорнил і додатковим флаконам з чорнилами, що включені в комплектацію, ви зможете надрукувати тисячі сторінок одразу після купівлі принтера.

Надійність

Насолоджуйтеся неперевершеною якістю друку та надійністю принтера EcoTank з гарантією 1 рік або 100 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше).

Простота використання

Принтери Epson EcoTanks створені для простої й швидкої роботи — саме тому наша система резервуарів для чорнил є повністю вбудованою й простою в налаштуванні. Крім того, компактний дизайн дозволяє легко розмістити пристрій у домашньому офісі.

Друк майже з будь-яких пристроїв

Друкуйте практично з будь-якого місця завдяки Wi-Fi Direct і застосунку Epson iPrint. Ви зможете надсилати документи для друку зі свого мобільного телефона, ноутбука або планшета, де б ви не були.

Головні особливості

  • Скорочення витрат на друк Економний принтер із безкартриджним друком і великою кількістю чорнила в комплекті постачання
  • Надійність і довговічність Гарантія 1 рік або 100 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше)
  • Нечасті заправки Друк тисяч сторінок чорнилом із комплекту постачання
  • Швидкий друк і підтримка Wi-Fi Мобільний друк, швидкість друку 20 сторінок на хвилину без очікування розігрівання
Назва атрибутуЗначення атрибуту
ПризначенняДля дому та офісу
Тип пристроюПринтери
Технологія друкуструйний
ФорматA4
Кількість кольорів1
ІнтерфейсиUSB, Ethernet
Розміри (Ш x Г x В)375х347х151
Вага, кг4.3