Принтер 44" SureColor SC-T7700D (C11CH83301A0)

Це повністю інтегроване рішення для друку інженерних завдань пропонує високу продуктивність, інтелектуальні функції, безпеку документів і легке керування. SureColor SC-T7700D — це принтер для інженерних завдань, розроблений для різних застосувань, зокрема для визначення горизонтальної чіткості, точності кольорів і безпеки під час створення планів і креслень AEC/САПР/ГІС; для яскравості кольорів і високої швидкості при виготовленні рекламних плакатів у сфері роздрібної торгівлі; а також для точності, відтворення кольорів і безпеки під час друку матеріалів державного сектору.
Артикул: C11CH83301A0
Производитель: Epson
Цена по звонку
Доступность: В наличии

Це повністю інтегроване рішення для друку інженерних завдань пропонує високу продуктивність, інтелектуальні функції, безпеку документів і легке керування.

SureColor SC-T7700D — це принтер для інженерних завдань, розроблений для різних застосувань, зокрема для визначення горизонтальної чіткості, точності кольорів і безпеки під час створення планів і креслень AEC/САПР/ГІС; для яскравості кольорів і високої швидкості при виготовленні рекламних плакатів у сфері роздрібної торгівлі; а також для точності, відтворення кольорів і безпеки під час друку матеріалів державного сектору.

Комплексне рішення для друку документів

SC-T7700D має розширені функції ІТ та безпеки. Це особливо корисно для дизайнерів, архітекторів і будівельних компаній, які друкують детальні плани та креслення зі збереженням конфіденційності документів. Для покращення співпраці та ефективнішого керування робочим навантаженням доступні програми відстеження централізованого управління: Epson Cloud Solutions PORT і Epson Device Admin для IT-менеджерів.

Швидкість і багатофункціональність

Висока вихідна швидкість друку досягається завдяки друкувальній голівці PrecisionCore MicroTFP, технології друку краплями змінного розміру (Variable Sized Droplet Technology) і технології компенсації забитих сопел (Nozzle Verification Technology).

Компактний розмір — універсальний дизайн

Дизайн SureColor SC-T7700D є одночасно сучасним і компактним. Принтер підходить для більшості робочих середовищ завдяки своєму плоскому та невибагливому дизайну, що дозволяє економити простір і забезпечує практичність.

Відбитки з високим ступенем деталізації, щоразу

Незалежно від того, чи потрібно надрукувати деталізовані друковані матеріали САПР у сфері архітектури, проектування та будівництва (AEC) або рекламні плакати для роздрібної торгівлі — відбитки SureColorSC-T7700D завжди будуть точними та яскравими. Принтер включає друкувальну голівку Epson PrecisionCore MicroTFP і 6-колірні пігментні чорнила UltraChrome XD3 з новим червоним чорнилом для розширення загальної палітри кольорів.

Рішення для бізнесу

SureColor SC-T7700D підтримується провідними в галузі постачальниками програмного забезпечення для покращення виробництва та систем керування друком.
 
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля предприятий (широкоформатные)
Тип устройстваПринтеры широкоформатные
Технология печатиструйный
Формат44"
Количество цветов6
ИнтерфейсыEthernet, USB, Wi-Fi, Bluetooth
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)1.848‎ x 499 x 975 мм
Вес, кг155
Гарантия12 месяцев