Фотопринтер А4 Epson EcoTank L8050, 6-ти кольоровий, недорогий фотодрук (C11CK37402)

Недорогі фото формату A4. Із чорнилами в комплекті можна надрукувати до 1900 високоякісних фотографій розміром 10x15 см. Висока швидкість друку: до 12 фотографій на хвилину
Артикул: C11CK37402
Производитель: Epson
15 915,00 грн
Доступность: В наличии

Попрощайтеся з дороговартісними картриджами

Завдяки місткому 6-колірному резервуару для чорнил із контейнерами об’ємом 70 мл принтер L8050 забезпечує низьку собівартість друку, друкуючи до 1500 кольорових фотографій розміром 10x15 см / 2600 чорно-білих і 5400 кольорових сторінок, використовуючи чорнила, що постачаються в комплекті.

Суцільна економія

Економте щоразу, коли друкуєте на принтері EcoTank, адже завдяки технології Heat-Free PrecisionCore принтер L8050 споживає менше електроенергії, заощаджуючи на рахунках за електроенергію. Він також має великі резервуари для чорнил, які можна заправляти недорогими контейнерами.

Висока якість фотодруку

Цей 6-колірний принтер формату A4 з чорнилами на основі барвника дозволяє друкувати професійні глянцеві фотографії із плавними тональними градаціями, глибшим і природнішим чорним, детальними висококонтрастними зображеннями та природними відтінками шкіри.

 

‬Простота та надійність користування

Вбудована передня система резервуарів для чорнил із контейнерами зі швидкороз’ємними замками та соплами із захистом від протікань забезпечує швидке й легке заправляння за допомогою окремих контейнерів. Уникайте простоїв завдяки легкодоступній змінній ємності для відпрацьованих чорнил і ролику подачі паперу. Завдяки терміну служби у 50 000 сторінок і 3-річній гарантії принтер L8050 забезпечує спокій і впевненість, щоб ви могли зосередитися на зйомці чудових фотографій.

Друк майже з будь-яких пристроїв

Модель L8050 має надійний бездротовий фотодрук, що полегшує друк із мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків

За допомогою Wi-Fi та Wi-Fi Direct можна надсилати документи для друку зі смарт-пристроїв, використовуючи застосунок Epson Smart Pane2.

Головні особливості

  • Недорогі фото формату A4 Із чорнилами в комплекті можна надрукувати до 1900 високоякісних фотографій розміром 10x15 см
  • Висока швидкість друку Друк до 12 фотографій на хвилину
  • Простий у використанні фронтальний резервуар для чорнил Насолоджуйтеся легкою та акуратною заправкою завдяки вдосконаленим контейнерам для чорнил
  • Мобільний друк і підключення Wi-Fi, Wi-Fi Direct і застосунок Epson Smart Panel
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваФотопринтеры
Технология печатиструйный
Количество цветов6
ИнтерфейсыWi-Fi, Мобильная печать
Разрешение, dpi>= 2400
Размеры (Ш x Г x В)403 x 369 x 149 мм
Вес, кг6
ФорматA4