Сканер А4 Epson Workforce DS-7500 (B11B205331)

Вдосконалюйте процеси документообігу за допомогою цього надійного сканера для формату A4, що може використовуватися в відділах підприємства Цей надійний сканер для документів, розроблений для безперешкодної інтеграції в системи керування документообігом, забезпечує швидке і легке виконання об‘ємних завдань при скануванні.
Артикул: B11B205331
Виробник: Epson
94 445,00 грн
Наявність: Немає в наявності - очікується

Epson WorkForce DS 7500 може швидко й ефективно обробляти великі пакети документів за один раз. Завдяки швидкості сканування до 40 сторінок за хвилину (або 80 зображень за хвилину) цей сканер для використання у відділах підприємства забезпечує швидке і безперебійне сканування за допомогою автоматичної подачі документів на 100 сторінок, однопрохідному дуплексному скануванню і виявленню помилки під час подачі двох аркушів.

Epson Document Capture Pro дозволяє легко інтегрувати високошвидкісне сканування у систему керування документообігом, прискорюючи робочий процес і дозволяючи користувачам оцифровувати, конвертувати та скеровувати відскановані дані до практично будь-якого сховища документів або системи керування документообігом.

Сканер і його функції можуть спільно використовуватися кількома користувачами за допомогою додаткової панелі мережевого інтерфейсу. У поєднанні з Document Capture Pro панель мережевого інтерфейсу дозволяє користувачам застосовувати функції Push Scan, зокрема, налаштовувати функції «Сканувати до (місця призначення)», наприклад, «Сканувати на електронну пошту» або «Сканувати в Microsoft SharePoint®». Також можна скористатися додатковими функціями Push Scan для підвищення продуктивності у роботі. Ці функції дозволяють легко виконувати складні завдання, покращуючи розуміння пристрою і усуваючи потребу в додатковому навчанні для користування пристроєм.

Світлодіодна технологія Epson ReadyScan LED усуває потребу в прогріванні, гарантує відсутність ртуті і знижує енергоспоживання. Ці елементи в поєднанні з сертифікацією ENERGY STAR*1 створюють екологічно безпечний пристрій для вашого робочого простору в офісі.

Головні особливості

  • Високошвидкісний сканер До 40 с./хв / 80 зображень/хв
  • Пристрій для автоматичної подачі документів високої ємності Пристрій для автоматичної подачі документів на 100 сторінок
  • Жодних складнощів Виявлення помилки при подачі двох аркушів
  • Можливість використання у мережі Додаткова панель мережевого інтерфейсу
Назва атрибуту Значення атрибуту
Призначення Для дому та офісу
Тип пристрою Сканери
Формат A4
Тип сканера планетарний
Тип датчика сканера CCD (ПЗС)
Інтерфейси USB
Роздільна здатність, dpi >=1200
Розміри (Ш x Г x В) 495 x 360 x 217
Вага, кг 9.8
Гарантія 12 місяців