Сканер А3 Epson Workforce DS-70000 (B11B204331)

Покращте процеси документообігу за допомогою цього надійного виробничого сканера формату A3 Epson WorkForce DS-70000 пропонує надійне високоякісне сканування, конвертацію і поширення документів у системи управління документами. Цей сканер документів формату А3 ідеально підходить для компаній, яким потрібне інтенсивне сканування.
Артикул: B11B204331
Виробник: Epson
235 625,00 грн
Наявність: Немає в наявності - очікується

Це високопродуктивний пристрій, розроблений для інтеграції в складні ІТ-системи без особливих зусиль, може швидко і ефективно обробляти великі пакети документів за один раз. Зі швидкістю сканування до 70 стор./хв / 140 зображень/хв, цей виробничий сканер забезпечує легке виконання важких завдань на сканування. Цей сканер забезпечує швидке і безпроблемне сканування завдяки пристрою автоматичної подачі документів на 200 сторінок формату А3, однопрохідному дуплексному скануванню і виявленню подачі двох аркушів.

Document Capture Pro дозволяє легко інтегрувати цей сканер у систему управління документами, прискорюючи робочий процес і дозволяючи користувачам оцифровувати, конвертувати та скеровувати відскановані дані до майже будь-якого сховища документів або системи управління документами.

Цей сканер і його функції можуть спільно використовуватися кількома користувачами за допомогою додаткової панелі мережевого інтерфейсу. У поєднанні з рішеннями Document Capture Pro панель мережевого інтерфейсу дозволяє користувачам користуватися функціями Push Scan і налаштовувати функції «сканувати в (місце призначення)», наприклад «сканувати в електронну пошту» або «сканувати в Microsoft SharePoint®». Ці функції дозволяють легко виконувати складні завдання, підвищуючи сприйняття користувачів і усуваючи вимоги до процесу навчання.

Технологія Epson ReadyScan LED в поєднанні з сертифікацією ENERGY STAR створюють екологічно безпечний пристрій.

Головні особливості

  • Високошвидкісне сканування Швидкість сканування до 70 стор./хв / 140 зображень/хв
  • Пристрій для автоматичної подачі документів високої ємності Пристрій автоматичної подачі документів на 200 сторінок формату А3
  • Жодних складнощів Виявлення помилки при подачі двох аркушів
  • Сумісність з мережею Додаткова панель мережевого інтерфейсу
  • Екологічна безпека Сертифіковано згідно з ENERGY STAR
Назва атрибуту Значення атрибуту
Призначення Для дому та офісу
Тип пристрою Сканери
Формат A3
Тип сканера планетарний
Тип датчика сканера CCD (ПЗС)
Інтерфейси USB, USB
Роздільна здатність, dpi <= 600
Розміри (Ш x Г x В) 640 x 521 x 289, 26.9
Гарантія 12 місяців