Сканер А0 Canon Colortrac SmartLF SCi 36e (3858V723)

Виконуйте завдання швидко: без прогрівання та очікування. SmartLF SCi 36 забезпечує високу якість і продуктивність виконання повсякденних завдань сканування, особливо сканування технічних зображень, а також кольорової графіки шириною до 36 дюймів.
Артикул: 3858V723
Производитель: Canon
215 000,00 грн
Доступность: В наличии

Швидке надійне сканування

Створює документи професійної якості завдяки високій оптичній роздільній здатності 1200 точок/дюйм, високій швидкості сканування до 13 дюймів на секунду (чорно-біле) і 12 дюймів на секунду (кольорове). Ідеально підходить для роботи з CAD, GIS та AEC, де точне кольорове сканування має вирішальне значення в проєктах зі стислими термінами.

Багатофункціональність

Може сканувати документи шириною до 36 дюймів і товщиною до 0,8 дюйма, а також має два тракти виведення документів — виведення спереду, виведення ззаду, перемотування вперед або додаткові напрямні повернення документів, які повертають відсканований матеріал назад оператору.

Стабільно висока якість і точність

Технологія обробки зображень SingleSensor підвищує якість і точність зображення, яких можна досягти за допомогою широкоформатного сканера. Точність сканування становить +/–1 піксель, що ідеально підходить для створення точних технічних креслень або документів великого розміру з ледь помітними варіаціями кольору.

Простота використання

Інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення для сканування та копіювання забезпечує швидкість і простоту робочого процесу, що є великою перевагою і завантажених роботою середовищах, де потрібна постійна висока продуктивність. Завдяки двонаправленій системі світлодіодного освітлення з тривалим терміном служби пристрій забезпечує миттєве сканування без прогрівання.

Найкращий вибір для довгострокового володіння

Міцна конструкція дозволяє витримувати перевантажені умови роботи, наприклад в офісах або сервісних центрах. Світлодіоди можуть працювати понад п’ять років, мінімізуючи час простою та зберігаючи низьку сукупну вартість володіння.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
НазначениеДля предприятий (широкоформатные)
ФорматA0
Тип сканералистопротяжный
Разрешение, dpi<=1200
ИнтерфейсыUSB
Тип датчикаSingleSensor
Размеры (Ш x Г x В)115 x 15,2 x 38,1 см у нерозпакованому вигляді
Вес, кг24
ОсобенностиШвидкість сканування 1-бітний монохромний 8-бітний @200dpi відтінків сірого - 13,0 дюйм/с, Швидкість сканування 24-бітний колір @200dpi - 12,0 дюйм/с