Сканери з бренду Fujitsu на бренд Ricoh

10 июля 2023 г.

Сканери PFU, які займають найбільшу частку світового ринку, з квітня 2023 року проходять ребрендинг під брендом Ricoh. Після завершення передачі акцій PFU Limited (надалі PFU), дочірньої компанії Fujitsu, яка приєдналася до Ricoh Group провідний бізнес сканування компанії також переходить під бренд Ricoh.

PFU під керівництвом президента та директора представництва Сейдзі Муракамі здійснює ребрендинг своїх сканерів серій fi, SP і ScanSnap, які мають найбільшу частку світового ринку документ-сканерів, з бренду Fujitsu на бренд Ricoh.

Ця зміна впливає на бренд, який з'являється на пристроях і логотипах упаковки, але назви моделей, специфікації та функції залишаться такими ж, як і раніше. Всі сканери будуть перейменовані в Ricoh і будуть інтегровані в портфоліо продуктів і послуг Ricoh, яке також включає багатофункціональні пристрої та принтери Ricoh, забезпечуючи тим самим значну синергію PFU та Ricoh.

Про PFU Limited

PFU Limited, дочірня компанія Ricoh Company, Ltd., є глобальною компанією з оборотом 1,3 мільярда доларів США, яка проектує, розробляє, виробляє та продає комп’ютерне обладнання, периферійні пристрої, корпоративне програмне забезпечення та системи. PFU є однією з провідних світових компаній сканерів документів, яка пропонує широкий асортимент своїх пристроїв, призначених як для персонального використання, так і для робочих груп з великим обсягів виробництва. PFU займається бізнесом сканерів для документів більше 30 років.