Принтер 64" Epson SureColor SC-F7200 /nK/, сублімаційний (C11CF06301A1)

Комплексне рішення Epson: обладнання, програмне забезпечення, друкувальна головка, чорнила і сублімаційний папір. Комплект чорнил UltraChrome DS: живі кольори, чіткі контури, плавні переходи відтінків, глибокий і насичений чорний колір.
Артикул: C11CF06301A1
Производитель: Epson
693 385,00 грн
Доступность: В наличии

Якість та надійність

Друкувальні головки Epson PrecisionCore TFP мають високу продуктивність і довгий строк служби, а їхня здатність продукувати крапельки чорнил різного розміру сприяє підвищенню якості результатів. Доповнюючи роботу друкувальних головок, комплект чорнил UltraChrome DS від Epson допоможе досягти найкращих результатів.

Комплексне рішення

Для забезпечення неперевершеної якості результатів і гарантування безперебійної роботи SC-F7200 пропонує користувачам комплексне рішення від Epson, до якого входить обладнання, програмне забезпечення, друкувальна головка, чорнила і сублімаційний папір — всі елементи вироблені Epson і підтримується компанією. До комплекту поставки принтера також входить програмне забезпечення Epson Edge Print, завдяки якому користувачі можуть одразу розпочати робочий процес, не вкладаючи більше жодних коштів.

Низька СВВ і спокійна впевненість

Картриджі високої ємності і низьке споживання електроенергії сприяють зниженню витрат. Для забезпечення вашого спокою і впевненості принтер в стандартній комплектації має 1-річну гарантію, однак можна також скористатися програмою послуг з керування друком Print & Save від Epson для ще більшого контролю над бюджетом і запасами.

Головні особливості

  • Комплексне рішення Epson Обладнання, програмне забезпечення, друкувальна головка, чорнила і сублімаційний папір
  • Друкувальна голівка PrecisionCore TFP Висока якість, велика продуктивність, довгий строк служби
  • Комплект чорнил UltraChrome DS Живі кольори, чіткі контури, плавні переходи відтінків, глибокий і насичений чорний колір
  • Сублімація на м’яких і жорстких поверхнях Розширення виробничих можливостей
  • Низька сукупна вартість володіння Картриджі високої ємності і низьке споживання електроенергії
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваПринтеры широкоформатные
Технология печатиструйный
Формат64"
Количество цветов4
Разрешение, dpi<=2400
ИнтерфейсыUSB, Ethernet
Размеры (Ш x Г x В)2.620‎ x 1.013 x 1.311 мм
Вес, кг269