Принтер 64" Epson SureColor SC-F7200 /hdK/, сублімаційний (C11CF06301A0)

Комплексне рішення Epson Обладнання, програмне забезпечення, друкувальна головка, чорнила і сублімаційний папір. Чорнила UltraChrome DS: живі кольори, чіткі контури, плавні переходи відтінків, глибокий і насичений чорний колір.
Артикул: C11CF06301A0
Производитель: Epson
693 385,00 грн
Доступность: В наличии

Якість та надійність

Друкувальні головки Epson PrecisionCore TFP мають високу продуктивність і довгий строк служби, а їхня здатність продукувати крапельки чорнил різного розміру сприяє підвищенню якості результатів. Доповнюючи роботу друкувальних головок, комплект чорнил UltraChrome DS від Epson допоможе досягти найкращих результатів.

Чорне чорнило HDK

SC-F7200 постачається з чорним чорнилом підвищеної густини (HDK), призначеним для застосування в першу чергу для текстилю і створення глибокого нейтрального чорного і щільних тіней.

Комплексне рішення

Для забезпечення неперевершеної якості результатів і гарантування безперебійної роботи SC-F7200 пропонує користувачам комплексне рішення від Epson, до якого входить обладнання, програмне забезпечення, друкувальна головка, чорнила і сублімаційний папір — всі елементи вироблені Epson і підтримується компанією. До комплекту поставки принтера також входить програмне забезпечення Epson Edge Print, завдяки якому користувачі можуть одразу розпочати робочий процес, не вкладаючи більше жодних коштів.

Низька СВВ і спокійна впевненість

Картриджі високої ємності і низьке споживання електроенергії сприяють зниженню витрат. Для забезпечення вашого спокою і впевненості принтер в стандартній комплектації має 1-річну гарантію, однак можна також скористатися програмою послуг з керування друком Print & Save від Epson для ще більшого контролю над бюджетом і запасами.

Головні особливості

  • Комплексне рішення Epson Обладнання, програмне забезпечення, друкувальна головка, чорнила і сублімаційний папір
  • Друкувальна голівка PrecisionCore TFP Висока якість, велика продуктивність, довгий строк служби
  • Комплект чорнил UltraChrome DS Живі кольори, чіткі контури, плавні переходи відтінків, глибокий і насичений чорний колір
  • Сублімація на м’яких і жорстких поверхнях Розширення виробничих можливостей
  • Низька сукупна вартість володіння Картриджі високої ємності і низьке споживання електроенергії
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваПринтеры широкоформатные
Технология печатиструйный
Формат64"
Количество цветов4
Разрешение, dpi>=1200
ИнтерфейсыUSB, Ethernet
Размеры (Ш x Г x В)2.620‎ x 1.013 x 1.311 мм
Вес, кг269