Принтери Epson на PRINTING United Alliance 2023 Pinnacle Awards

20 сентября 2023 г.

14 вересня 2023 року компанія Epson оголосила, що вона є переможцем чотирьох бажаних нагород PRINTING United Alliance 2023 Pinnacle Awards. Відзначаючи продукти, які покращують або покращують поліграфічну галузь з винятковим внеском у якість, можливості та продуктивність, Pinnacle Awards є найбільшим і найавторитетнішим конкурсом нагород у галузі за технології та продукти, пов'язані з друком.

Про продукцію-переможця Epson

  • SureColor T7770D – завдяки повністю оновленому дизайну принтера, він рекламує нову можливість автоматичного подвійного рулону та використовує 6-колірне чорнило UltraChrome XD3 з червоним чорнилом для створення яскравого графічного зображення. Розроблений для задоволення потреб постачальників високопродуктивних послуг, він має компактну площу з керуванням спереду, а функції виробничого робочого процесу включають універсальну обробку носіїв, вбудовану котушку та легке автоматичне завантаження рулону.

  • SureColor R5070 – 64-дюймовий принтер зі смоли забезпечує стабільний, повторюваний колір на різних носіях, включаючи шпалери, тканини, папір без крейдування та традиційні вивіски з надзвичайною швидкістю. Він забезпечує миттєве ламінування та високу стійкість до подряпин при низьких витратах на чорнило, включаючи ємність чорнила 1,5 літра в поєднанні з виробничими функціями, такими як система з трьома нагрівачами, 4,3-дюймовий сенсорний екран панелі керування та змінна система склоочисників для тканини, розроблена для того, щоб йти в ногу з швидкоплинними друкарнями.

  • SureColor F6470H – високопродуктивний 44-дюймовий сублімаційний принтер, який перемагає вже другий рік, створює високоякісні зображення, ідеальні для рекламної продукції, одягу, домашнього декору, м'яких вивісок тощо. Завдяки 1,33-дюймовій друкувальній головці PrecisionCore MicroTFP та вбудованій системі чорнил він забезпечує насиченість кольорів і контрастність. Він дозволяє використовувати кілька конфігурацій 6-колірного чорнила – CMYK плюс світло-блакитний/світло-пурпурний, флуоресцентний рожевий/флуоресцентний жовтий або помаранчевий/фіолетовий – для задоволення різних потреб у кольорі та брендингу. 

  • SureColor F10070 – 76-дюймовий промисловий сублімаційний принтер, який перемагає вже четвертий рік поспіль, був розроблений, щоб запропонувати надійність, універсальність і цілодобову продуктивність при низькій сукупній вартості володіння. Завдяки чотирьом 4,7-дюймовим друкуючим головкам PrecisionCore та системі гарячої заміни чорнил принтер забезпечує безперервну роботу від рулону до рулону зі швидкістю виробництва до 2 700 квадратних футів/год. Ідеальне рішення для друкарень, які бажають виконувати великі замовлення, вона постійно виробляє високоякісний, яскравий текстиль для моди, спортивного одягу, домашнього декору, м'яких вивісок тощо.


Для отримання додаткової інформації про відзначені нагородами широкоформатні принтери Epson відвідайте proimaging.epson.com.

Оставьте ваш комментарий
*
*
*
*
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии.