Документ-сканер A3 Ricoh/Fujitsu ScanSnap SV600, книжковий (PA03641-B301)

Скануйте будь-який тип документа, незалежно від того, чи це плоский аркуш, чи палітурка формату A3. Принтер SV600 автоматично виправляє викривлення сторінок у переплетених документах глибиною до 30 мм, а безконтактне сканування допомагає захистити делікатні документи та забезпечує високу якість читання за допомогою технології VI.
Артикул: PA03641-B301
Бренди: Ricoh , Fujitsu
53 731,00 грн
Наявність: в наявності

Найуніверсальніший сканер у світі.
ScanSnap SV600 дозволяє зосередитися на основній діяльності, допомагаючи економити місце та легко керувати всіма типами документів одним дотиком. Тепер вам потрібен лише один настільний сканер для всіх ваших документів, будь то переплетені звіти, журнали та вирізки з газет. Безконтактне сканування ідеально підходить для делікатних рукописів, зображень або інших цінних предметів розміром до А3.

SV600 – це унікальний накладний сканер. Його сенсорна технологія лінійного типу зі скануванням спереду назад забезпечує фокусування всього зображення для отримання високоякісних результатів сканування навіть на периферії.

Оцифровуйте будь-що з легкістю та ефективністю.
Можливість мультикадрування дозволяє сканувати та обрізати численні документи за одне сканування та зберігати їх в одному файлі. Функції «Виявлення перегортання сторінок» і «Сканування за часом» дозволяють користувачам сканувати безперервно, не зупиняючись, щоб зробити поправку на різні формати документів.

Конкурентоспроможний кут під час сканування.
Технологія VI об'єднує продуктивність планшетних сканерів, накладних сканерів камерного типу та інтелектуальних пристроїв в єдиний компактний сканер для досягнення унікальної функціональності та високої якості зображення в сукупності.

Рухомий верхній блок забезпечує чітке фокусування за допомогою об'єктива з глибокою глибиною різкості, який забезпечує широку зону автоматичного фокусування та лінійний датчик зображення CCD. Світлодіодна лампа високої спрямованості забезпечує постійну яскравість без перешкод з боку навколишніх поверхонь. Коротше кажучи, камера SV600 мінімізує нерівномірність якості зображення та створює плавне зображення навіть під час сканування на відстані.

Під час сканування зшитих звітів і книг універсальна система сканує, коригує та оцифровує сторінки, а також автоматично розпізнає орієнтацію. Оцифровані звіти можна читати, гортаючи сторінки – так само, як ви читаєте друкований звіт, посібник або книгу – завдяки функції програмного забезпечення Rack2-Filer Smart, що входить до комплекту.

Швидко і просто; просто і швидко.
Упорядкування та використання оцифрованих документів ще ніколи не було таким ефективним, гнучким і корисним. Після налаштування «Швидкого меню» воно може автоматично відображати широкий спектр пунктів призначення, будь то комп'ютерні чи хмарні програми. Документообіг навряд чи може бути простішим для малого бізнесу.

Швидкий час запуску та швидкість сканування при невеликій площі.
Для запуску та готовності до сканування потрібно лише три секунди, а для сканування документів формату A3 – ще три секунди, щоб оцифрувати великі зображення з роздільною здатністю 600 точок на дюйм у кольорі.

Маленький, але жорсткий.
SV600 неймовірно міцний, міцний і досить компактний, щоб забезпечити ефективне використання робочого простору без перешкодg у своїх повсякденних справах, коли вони не використовуються.

Включає Nuance Power PDF for Win і Nuance PDF Converter для Mac
Програмне забезпечення Nuance, що входить до комплекту, дозволяє користувачам читати безпосередньо з хмарних програм і зберігати безпосередньо в цих хмарних програмах, що означає, що розширюється можливість використання та обміну цифровими документами. Якщо документи призначені для локального керування, органайзер ScanSnap стане ідеальним сховищем. Ця програма відіграє дедалі важливішу роль в екосистемі ScanSnap, особливо в разі використання нещодавно представленої функції ScanSnap Sync, яка дає змогу здійснювати перехресний зв'язок із програмою ScanSnap Connect до, наприклад, Dropbox, Nuance Power PDF або органайзера ScanSnap.

Безконтактний сканер, який дозволить вам ближче познайомитися з вашим бізнесом.
Незалежно від того, чи це підприємство початкового рівня, чи компанія початкового рівня - подивіться, як кожен бізнес може працювати ефективніше за допомогою накладного безконтактного сканера SV600.

Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюСканери
ФорматA3
Тип сканерадокумент-сканер, книжковий
Тип датчика сканераCCD (ПЗС)
ІнтерфейсиUSB
Розміри (Ш x Г x В)210 x 156 x 383 мм
Вага, кг3
Гарантія12 місяців