Документ-сканер А4 Canon imageFORMULA DR-S250N (6383C003)

Ідеальний пристрій для спільного використання користувачами в невеликих офісах, корпоративних відділах і коворкінг-просторах. Підвищте продуктивність і покращуйте ефективність бізнес-процесів, коли існує потреба сканувати з різних робочих місць. DR-S250N — це швидке, просте та надійне рішення для сканування з підтримкою підключення до Інтернету та прямим підключенням для сканування завдань без драйверів.
Артикул: 6383C003
Производитель: Canon
32 899,00 грн
Доступность: В наличии

Проста функція вебсканування для миттєвого підключення

Заощаджуйте час і зусилля завдяки простій функції вебсканування за допомогою вбудованого програмного  забезпечення на основі браузера CaptureOnTouch Lite. Усі користувачі в одній мережі можуть миттєво підключати мобільні пристрої до сканера, просто зчитавши QR-код на екрані сканера. Крім того, щоб скористатися перевагами простих функцій вебсканування, не встановлюючи програмне забезпечення чи драйвери, підключитися можна за допомогою ПК або Mac.

Функція прямого сканування завдань із кількома шляхами надсилання

Пристрій DR-S250N також підтримує функцію прямого сканування, за допомогою якої можна налаштувати завдання сканування для всіх повсякденних задач робочого процесу на самому пристрої та використовувати їх у мережі без додаткового ПК чи програмного забезпечення. Ця функція підтримує пряме сканування з надсиланням у спільну папку, на електронну пошту, на принтер, FTP, FTPS і SFTP. За допомогою функції сканування з надсиланням на електронну пошту можна також надсилати відскановані документи в Teams або Slack, оптимізуючи співпрацю та обмін інформацією. Це дає змогу одним дотиком легко надсилати документи в заздалегідь визначені місця, заощаджуючи час і підвищуючи точність.

Підтримка різних пристроїв

Сканер DR-S250N має інтерфейси для підключення до локальної мережі та USB, що дозволяє використовувати різні типи пристроїв, зокрема ПК, Mac Book, Chromebook і смартфони (на базі ОС Android і iOS). Сканер також сертифікований для роботи з Mopria®, і його можна використовувати з ОС Chrome без установлення будь-яких драйверів чи програм. Ідеально підходить для легкого розгортання та універсального використання в різних робочих середовищах і програмах для організації робочого процесу сканування.

Потужне програмне забезпечення для сканування та оптичного розпізнавання тексту

CaptureOnTouch Pro — це клієнтське програмне забезпечення сканування для ПК, яке має зручний інтерфейс із піктограмами для простоти керування і потужні інструменти для обробки документів. Налаштовуйте завдання для збереження документів у кількох форматах, включно з PNG, JPEG, TIFF, BMP, PPTX, Word*, Excel* і PDF. Підтримує оптичне розпізнавання символів (OCR), розпізнавання штрих-кодів і 2D-кодів, а також вихідні файли даних індексу для легкої інтеграції в існуючі робочі процеси та системи документообігу.

Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканералистопротяжный
ИнтерфейсыUSB, Ethernet
Тип датчикаCIS (контактный)
Разрешение, dpi<= 600
Размеры (Ш x Г x В)291 x 267 x 242 мм
Вес, кг3,4
Гарантия12 месяцев