Документ-сканер А4 Canon imageFORMULA DR-M140 (5482B003)

Завдяки розумним функціям пристрій imageFORMULA DR-M140 із надійним компактним дизайном і U-подібним трактом подачі паперу чудово підвищує продуктивність роботи в активних робочих групах та офісах.
Артикул: 5482B003
Виробник: Canon
28 899,00 грн
Наявність: в наявності

Невеликий розмір, висока продуктивність

Завдяки надзвичайно компактним розмірам сканер DR-M140 – це закономірний вибір для роботи у невеликих за площею середовищах, починаючи з завантажених офісів і закінчуючи вузькими столами, стійками реєстрації та пунктами обслуговування клієнтів. Доступний U-подібний механізм подачі видає відскановані документи через верхню частину пристрою. Якщо сканером DR-M140 не користуються, його можна зручно зберігати в шухляді.

Швидке сканування для активних робочих груп і відділів

Вражаючий сканер imageFORMULA DR-M140 пропонує повну номінальну швидкість сканування у кольорі, яка становить 40 стор./хв./80 зобр./хв., із роздільною здатністю 300 точок на дюйм, що ідеально підходить для вимогливих середовищ із великим обсягом документів, які потребують більшої точності для розпізнавання даних документа та класифікації файлу.

Гнучкість для задоволення усіх ваших потреб

Маючи в основі таку ж надійну систему перенесення паперу, що й його попередник, DR-M140 може з ефективністю сканувати до 6000 сторінок на день. U-подібний тракт подачі паперу та прямий тракт проходження паперу забезпечують безпроблемне сканування носіїв різних типів, у тому числі тиснених карток, товстих і тонких носіїв та документів довжиною 3 метри.

Надійна обробка документів

Завдяки надійному механізму розділення DR-M140 без жодних проблем сканує документи різного формату і ваги в одному пакеті. Ультразвукова функція розпізнавання подвійної подачі швидко виявляє випадки неправильної подачі паперу, а кнопка подвійної подачі дозволяє проігнорувати це та продовжувати сканування в окремих випадках, наприклад у разі наявності на конверті або документі наклейки.

Високоякісна обробка зображень

Сканер DR-M140 пропонує інноваційні функції обробки зображення для забезпечення незмінно виняткової якості. Такі функції, як автоматичне визначення кольору та автоматичне налаштування роздільної здатності, забезпечують високоякісні зображення, а MultiStream забезпечує виконання операцій, потрібних для кращого оптичного розпізнавання символів.

Пакет програм для покращення продуктивності

Сканер imageFORMULA DR-M140 постачається із чудовим програмним забезпеченням, яке є лідером ринку. Він підтримує сканування у різні формати файлів, зокрема PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP і PowerPoint, дозволяючи користувачам надсилати файли безпосередньо в мережеву папку та систему SharePoint. Програмне забезпечення CaptureOnTouch пропонує зручний інтерфейс користувача, зокрема повністю автоматичний режим для спрощення сканування. Програмне забезпечення CaptureOnTouch пропонує потужні інструменти сканування для виконання більш важливих завдань пакетного сканування. Додається також програмне забезпечення Kofax VRS та Kofax Power PDFe, завдяки чому стає доступним повний пакет професійного програмного забезпечення.

Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюСканери
ФорматA4
Тип сканералистопротяжний
Тип датчика сканераCMOS
ІнтерфейсиUSB
Розміри (Ш x Г x В)313 x 181 x 93 мм, 313 x 288 x 93 мм (з відкритим лотком)
Вага, кг2,6
Гарантія12 місяців