Документ-камера Epson ELPDC07 (V12H759040)

Портативний візуалізатор Візуалізатор зі швидким налаштуванням для чіткого та простого збільшення матеріалу для комфорту всіх присутніх у класі Надайте аудиторії можливість краще ознайомитися з вашими матеріалами за допомогою візуалізатора Epson ELPDC07. Забезпечуючи відтворення високоякісних зображень, ця портативна й адаптивна камера швидко встановлюється та підключається безпосередньо до найновіших проекторів Epson.
Артикул: V12H759040
Производитель: Epson
15 912,00 грн
Доступность: Нет в наличии – под заказ

Переглядайте найдрібніші деталі

Демонструйте високоякісні зображення, в тому числі детальні діаграми та сторінки з підручників з виводом Full HD 1080p і 8-кратним цифровим зумом. Ви навіть можете регулювати висоту та повертати камеру на 90º для розміщення 3D-об’єктів. Для уроків біології можна використовувати аксесуар-мікроскоп, який також застосовується для демонстрації мікросвіту в режимі реального часу.

Просте використання

Зведіть до мінімуму час на підготовку до роботи за допомогою цього високотехнологічного, компактного та недорогого портативного рішення, що пришвидшує та полегшує розширення контенту для демонстрації. За секунди ви можете підключатися безпосередньо до найновіших проекторів за допомогою кабельного підключення USB «два в одному», що подає живлення та передає відеосигнал.

Надзвичайно компактний і сучасний дизайн

Візуалізатор Epson ELPDC07 акуратний і компактний, має світлодіодну підсвітку, вбудований мікрофон і не потребує окремого блока живлення. Він також легкий для перенесення в сумці, а його ручка можна непомітно сховати в основу. Зі споживанням енергії лише 2,5 Вт ви можете переконатися, що показник пристрою відповідає сучасним вимогам щодо економії енергії.}

Головні особливості

  • Чіткі та плавні зображення Камера Full HD 1080p і частота оновлення 30 кадрів за секунду
  • Захопіть кожну деталь 8-кратне цифрове масштабування, автофокусування одним натисканням і функція стоп-кадру
  • Простота підключення Кабельне з’єднання USB «два в одному» без потреби в додатковому блоці живлення
  • Гнучкий для 2D-зображень і 3D-об’єктів Регулювання висоти, 90º обертання голови й аксесуар-мікроскоп
  • Легкість і портативність Портативна конструкція, що важить менше ніж 1 кг, легка сумка в комплекті
Имя атрибутаЗначение атрибута
Тип устройстваКомплектующие
Опции к проекторамДокумент-камеры
Источник светаLED
ИнтерфейсыUSB
Физическое разрешение1920x1080
Размеры (Ш x Г x В)280 x 388 x 76 мм; 260 x 60 x 76 мм в зібраному стані
Вес, кг1