Випускаються нові WorkForce Pro WF-M5399 та WF-M5899

11 декабря 2023 г.

Однофункціональні принтери WorkForce Pro WF-M5399 і багатофункціональні принтери WF-M5899 призначені для напружених робочих груп, тому розроблені для забезпечення надійності. З рекомендованим щомісячним обсягом сторінок 5 000 сторінок, ці робочі конячки ідеально підходять для сучасного ділового світу.

Змінні пакети чорнил дозволяють користувачам друкувати до 40 000 сторінок ISO без необхідності втручатися. Ресурс чорнила в 40 000 чорнил не тільки підвищує продуктивність в офісі, що призводить до меншого часу простою через заміну чорнила, але й зменшує кількість відходів на звалищах протягом усього терміну служби продукту. Це реальний бонус для будь-якого бізнесу, який прагне підвищити свою корпоративну соціальну відповідальність.

Дві нові моделі також допомагають підвищити продуктивність завдяки значному покращенню швидкості одностороннього та двостороннього сканування та двостороннього друку.

Місткість 1 830 аркушів з трьома додатковими лотками, швидкість друку 25 ISO стор./хв Моделі WF-M5399 і WF-M5899 без часу на розминку, допомагають рухати бізнес, не сповільнюючи роботу офісу.

Завдяки передовій технології PrecisionCore Heat Free WF-M5399 і WF-M5899 також забезпечують низьке енергоспоживання. Крім того, можна значно заощадити кошти за рахунок використання змінних пакетів чорнил на відміну від лазерного тонера.®

Крім того, три додаткові лотки для паперу також допомагають кожному пристрою друкувати довше, перш ніж знадобиться поповнювати запас паперу, а подвоєння довговічності пристроїв у порівнянні з проектами WF-M5299 і WF-M5799, які вони замінюють, дає впевненість у будь-якому бізнесі, який шукає додаткову економічну ефективність.

Початковий час виходу сторінки на 4,8 секунди також означає, що потрібно менше чекати на документи, а отже, більше часу на роботу над тим, що важливо для вашого бізнесу. 

Як і в усіх струменевих принтерах Epson для бізнесу, завдяки використанню запатентованої та відзначеної нагородами екологічно чистої технології PrecisionCore не виділяється тепло та не нагрівається.

Моделі WF-M5399 і WF-M5899 розроблені з урахуванням дуже низької сукупної вартості володіння (TCO). Враховуючи вартість апаратного забезпечення протягом усього терміну служби виробу, ці ефективні нові принтери ідеально підходять для невеликих робочих груп із великим обсягом друку.

Низка програмного забезпечення та інструментів забезпечує безпечні параметри друку, ефективне сканування та допомагає віддалено керувати пристроями. Крім того, завдяки інтерфейсу користувача, натхненному смартфоном, і сенсорним екранам також підтримується друк із мобільних пристроїв, причому WF-M5399 і WF-M5899 особливо інтуїтивно зрозумілі в управлінні.

Основні характеристики Epson WorkForce Pro WF-M5399 та WF-M5899

  • Запасні пакети чорнил друкують до 40 000 сторінок ISO, чорний
  • Рекомендований щомісячний обсяг сторінок 5 000 сторінок
  • Низьке енергоспоживання
  • 25 ISO стор./хв., чорний; Швидкий вихід першої сторінки
  • Можливості відкритої платформи Epson для Epson Print Admin — підтримка PCL5та PostScript® 3
  • Підтримка віддаленого збору даних принтера — сумісність із програмними рішеннями MPS від PrintFleet, ECI FMAuditта інших®®
  • Функції безпеки — засвідчення PIN-коду для звільнення від роботи; доступ користувачів до контролю; налаштування принтера та мережі через Web Config з IP-адресою принтера; безпека SSL/TLS; IPsec
  • Призначений для використання виключно з чорнильними пакетами Epson*