БФП А4 Epson EcoTank L6570, 4 в 1, 25 зобр./хв (C11CJ29404)

За допомогою цього простого у використанні принтера EcoTank, який забезпечує надзвичайно низьку вартість друку сторінки, можна друкувати, сканувати та використовувати функцію факсу. Завдяки високій швидкості друку та сканування, двом переднім лоткам для паперу на 250 аркушів, задньому лотку подачі паперу на 50 аркушів і пристрою автоматичної подачі паперу на 50 аркушів можна швидко виконати потрібні завдання. Друкуйте відповідно до своїх потреб за допомогою мобільного друку, підтримці Ethernet і сенсорного РК-екрана з діагоналлю 10,9 см.
Артикул: C11CJ29404
Производитель: Epson
50 605,00 грн
Доступность: В наличии

Більша продуктивність за менший час

Цей швидкий та ефективний принтер може надрукувати першу сторінку всього за 5½ секунди, а його швидкість чорно-білого та кольорового друку становить 25 ст./хв2. У поєднанні зі швидким двостороннім друком та високошвидкісним пристроєм автоматичної подачі паперу ви зможете миттєво виконувати свої щоденні завдання.

Багатофункціональний принтер A4 EcoTank

L6570 призначений для компаній, які використовують функції друку, сканування, копіювання та факсу. Вибрати потрібну функцію дуже легко завдяки сенсорному РК–екрану.

Суцільна економія

Заощаджуйте щоразу, коли друкуєте на принтері EcoTank, який забезпечує надзвичайно низьку вартість друку сторінки. На відміну від інших принтерів EcoTank містить великі резервуари для чорнил, які наповнюються недорогими місткостями.

Безперервність роботи

Завдяки мінімальній кількості необхідних заправок цей принтер EcoTank може надрукувати тисячі сторінок до наступної заправки, а два передніх лотки для паперу на 250 аркушів та великий задній лоток подачі паперу на 50 аркушів забезпечують місткість на 550 аркушів.

Друк майже з будь-яких пристроїв

Використовуючи принтер EcoTank, можна легко друкувати з мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків. За допомогою Wi-Fi та Wi-Fi Direct можна надсилати документи для друку зі смарт-пристроїв, використовуючи застосунок Epson iPrint3 .

Простота та надійність користування

Резервуар для чорнил можна легко заправляти завдяки зручним контейнерам для чорнил зі змінним ущільнювачем і захистом від протікань. Цей принтер використовує друкуючу головку з технологією PrecisionCore без нагрівання ядра, яка відома своєю швидкістю, якістю, надійністю та ефективністю та служитиме протягом всього строку служби принтера. Гарантія на 1 рік або 80 000 сторінок (залежно від того, що настане раніше).

Головні особливості

  • Надзвичайно швидкий друк і сканування 25 ст/хв для чорно-білого та кольорового друку
  • Надзвичайно низька собівартість друку Економна система безкартриджного друку
  • Простий фронтальний резервуар для чорнил Насолоджуйтеся легкою та акуратною заправкою завдяки вдосконаленим контейнерам для чорнил
  • Мобільний друк і підключення Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet і безкоштовні застосунки для мобільного друку
  • Друк для бізнесу Два передніх лотки A4 на 250 арк., задній лоток на 50 арк., пристрій автоподачі паперу A4 на 50 арк.
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваМФУ
Технология печатиструйный
Количество цветов4
ФорматA4
ИнтерфейсыUSB, Ethernet, Wi-Fi
Размеры (Ш x Г x В)425х500х350
Вес, кг17.8
Гарантия12 месяцев